Lund Comedy Festival events på John Bull

 

Torsdag 29 Aug

 

Humorbaren gästar John Bull under Lund Comedy Festival. Fri Entre i mån av plats.

 

Vilka komiker gäster detta event ?

ELVIRA LANDER Under de senaste åren har Elvira varit en stor del i att bygga upp Umeås humorscen. Nu har hon bytt Umeå mot Malmö där hon bland annat startat impro-scenen Länsimpro Malmö och är med och driver Malmös oftaste klubb, Humorbaren. Otroligt rolig på såväl impro-scenen som standup-scenen, hon fortsätter imponera oavsett sammanhang.

ISAK BERG Inget samhällsproblem undgår denna pojkfarbror. Med en otrolig pricksäkerhet i sin humor iaktar han livets förgänglighet och berättar för oss varför vi borde vara lika upprörda som honom. Isak lyckas alltid få med sig en kiknade publik i sin hetsiga affekt över det mänskliga beteendet.

LOVISA HENRIKSSON Hon är det nya stjärnskottet från Lund. Hon har många anekdoter och historier som hon gärna delar med sig av på ett mycket roligt och ibland lite äckligt sätt. Vi är nog många som kan känna igen oss i hur svårt det är att behaga en mamma som bara önskar att vi var liiiite längre. En jävligt rolig person helt enkelt!

LISA DAHLIN Lisa är den fruktansvärt roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. När Lisa går på scenen får du följa på en resa i en värld vi gärna kikar in i, men kanske inte vill leva i, det är ju trots allt hon som bestämmer där.

 

 

Fredag 30 Aug

 

 

SKUM gästar John Bull under Lund Comedy Festival. Fri Entre i mån av plats.

 

SKUM är en del av stommen i den växande standup-scenen i Umeå. Det är en klubb där komiker kommer varje tisdag för att testa skämt, eller bara testa på standup överhuvudtaget.

Det är flera som har testat på standup för första gången på denna klubb.

Förutom att utveckla en humorscen i norr så vill Umeå även se till att scenen som utvecklas blir en schysst miljö för alla, och detta arbetar givetvis SKUM också med genom att ta ansvar för att alla känner sig välkomna och trygga – både publik och komiker.

Lund besöks nu av Umeå-baserade komiker som frekvent uppträder på SKUM, så att ni kan få smaka på vad norra Sverige har att erbjuda!

 

 

Lördag 31 Aug

 

 

Skrubben gästar John Bull under Lund Comedy Festival. Fri Entre i mån av plats.

 

Skrubben Comedy, Sveriges minsta standupklubb, startades 2017 på Crippas, en liten vegan-krog i Göteborg, och är nu inne på sin 5:e säsong. Klubben drivs av komikerna Anna-Lisa Gustavii och Tina Bergérus och startades för att skapa scentid till aktiva professionella och semiprofessionella komiker i Sverige.

Skrubben har profilerat sig hos publiken som en skön blandning av olika typer av komiker, och är uppskattade i hela branschen för den goda stämningen och unika vibben – de har bara 26 sittplatser! Ibland har de tryckt in upp till 60 personer, då har det varit svettigt…

Nu har du chans att få uppleva hur mysigt och härligt det blir när några hemliga komiker dyker ner på en scen i en mindre lokal. De kör nämligen en Skrubben-special på John Bull i Lund!

Det enda vi avslöjar innan är att Tina och Anna-Lisa är konferencierer… så kom och låt er överraskas!